Psychologen en Coachingspraktijk "Charoƫla"

Psychologenpraktijk Charoëla

De wachttijd voor de psychologenpraktijk is momenteel helaas meer dan 20 weken en is helaas genoodzaakt een clientenstop in te voeren. Aanmeldingen zullen daarom niet in behandeling kunnen worden genomen tot nader order.

Voor spoedeisende situaties wordt u verwezen naar uw huisarts.  
Excuus voor dit ongemak!

Er is een mogelijkheid tot overleg voor verwijzers middels zorgmail/lifeline of telefonisch tussen 12.30 en 13.00 uur (niet op maandagen en studie/vakantiedagen daargelaten): Fanny Stempher 06-42970846

Bij vakantie, ziekte of te lange wachttijden kunt u worden doorverwezen (indien u dit wenst) naar een andere psychologenpraktijk in Lochem (e.o.). Ook kunt u terecht bij de samenwerkende praktijken vanuit het Jeugd App (www.jeugd-app.nl).

De praktijk heeft een waarnemingsafspraak met Praktijk De Vuurtoren in Geesteren, mevr. Drs. Marjan van Lieshout (praktijkdevuurtoren@planet.nl).

Ook wordt er nauw samengewerkt met Praktijk Ayuda, mevr. Kirsten Flint - Janssen.

U bent natuurlijk ook vrij om zelf andere opties uit te zoeken.

Wij zijn een kleinschalige praktijk zonder front- of backoffice. Dit betekent dat het contact altijd persoonlijk in korte lijnen met elkaar verloopt. Een nadeel hiervan is dat, aangezien wij vaak in gesprek/ behandeling zijn, vaak niet direct telefonisch bereikbaar zijn. Hierom vragen wij u om een mail te sturen naar:

f.stempher@charoela.nl

->     Vermeld hierin uw naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en reden tot contact.

         U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Excuses voor dit ongemak en dit onpersoonlijke eerste contact met ons en onze praktijk!