INFORMATIE BEREIKBAARHEID PSYCHOLOGENPRAKTIJK CHAROËLA

Psychologenpraktijk "Charoëla"

Geluk moet je soms een handje helpen....

Psychologenpraktijk Charoëla

De wachttijd voor de psychologenpraktijk is momenteel ca. 18 weken. U kunt wel aanmelden, maar kennismakingen kunnen helaas nog niet meteen ingepland worden. Ná de wachttijd tot een kennismaking is er geen wachttijd meer voor start behandeling/onderzoek.

Voor spoedeisende situaties wordt u verwezen naar uw huisarts.
Excuus voor dit ongemak!

Er is een mogelijkheid tot overleg voor verwijzers middels zorgmail/lifeline of telefonisch op dinsdagen of donderdagen tussen 11.30 en 12.00 uur : Fanny Stempher 06-42970846

Bij vakantie, ziekte of te lange wachttijden kunt u worden doorverwezen (indien u dit wenst) naar een andere psychologenpraktijk (e.o.). Ook kunt u terecht bij de samenwerkende praktijken vanuit het Jeugd App (www.jeugd-app.nl).

De praktijk heeft een waarnemingsafspraak met Praktijk De Vuurtoren in Geesteren, mevr. Drs. Marjan van Lieshout (praktijkdevuurtoren@planet.nl) .

Ook wordt begeleiding ingekocht bij Praktijk Ayuda, mevr. Kirsten Flint - Janssen.

U bent natuurlijk ook vrij om zelf andere opties uit te zoeken.

Wij zijn een kleinschalige praktijk zonder front- of backoffice. Dit betekent dat het contact altijd persoonlijk in korte lijnen met elkaar verloopt. Een nadeel hiervan is dat, aangezien wij vaak in gesprek/ behandeling zijn, vaak niet direct telefonisch bereikbaar zijn. Hierom vragen wij u om een mail te sturen naar:

f.stempher@charoela.nl

->     Vermeld hierin uw naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en reden tot contact.

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Excuses voor dit ongemak en dit onpersoonlijke eerste contact met ons en onze praktijk!