GEZOND LEVEN EN ETEN MET K-SLIM

Psychologenpraktijk "Charoëla"

Geluk moet je soms een handje helpen....

K-slim biedt ook in deze tijd van het Covid 19 virus vele voordelen op zoals:

Afvallen thuis terwijl je gezond en voedzaam eet.

Geen verleiding van uit eten gaan, verjaardagen en weekendjes weg.

Eiwitten van K-slim zijn niet alleen bestemd voor afvallen, maar versterkt ook het immuunsysteem.

Het is geschikt zowel voor jong en oud.

Nu beginnen met afvallen is straks in shape als de zomer begint.

Met afvallen ga je automatisch gezonder eten.

Het houd je fit, gezond en bevordert je humor.

Géén crash dieet maar een gezonde levensstijl.

Recente onderzoek bij corona geeft aan dat mensen met overgewicht mogelijk meer vatbaar zijn voor het virus.O.a. bekend van 'SPORTVASTEN' (van dr. R. Verkaik): dè hype onder (top)sporters!

K-Slim &Bio-kuur

Wat is K-Slim? De nieuwe kunst van het tafelen!

Overgewicht is een steeds groter wordend probleem in de Westerse wereld, en ook in Nederland. De leeftijd waarop overgewicht wordt vastgesteld, daalt dramatisch. Steeds meer jonge kinderen vallen in deze categorie. De oorzaak ligt in overconsumptie en in de verkeerde voedingsmiddelen. Om de overtollige kilo’s kwijt te raken, worden er allerlei diëten gevolgd. Maar, de meeste mensen zien een dieet als tijdelijke vervanging van hun normale, foute eetpatroon. Zodra het streefgewicht wordt gehaald, of zelfs voor die tijd omdat het dieet niet vol te houden is, vervallen mensen weer in hun oude voedingsgewoontes, met als gevolg dat de verloren kilo’s er weer snel aankomen, plus nog een paar kilo extra. Het bekende jo-jo effect.

K-slim is géén dieet

K slim is een voeding corrigerend supplement dat uw overgewicht bij de kern aanpakt, namelijk door uw natuurlijke stofwisseling weer te activeren. Die stofwisseling blijft namelijk door al dat diëten, soms wel jarenlang op een laag pitje staan, waardoor uw energie-inname al snel groter is dan uw energieverbruik. En dat werkt overgewicht nog verder in de hand. K-slim is bijzonder en uniek. K-slim begeleidt u naar uw ideale gewicht. Door K slim wordt uw eigen stofwisseling weer op peil gebracht, waardoor u uw lichaamsgewicht eenvoudig kunt beheersen.

K-slim is verantwoord en 100% gezond

Het bestaat voornamelijk uit vitamines, mineralen en proteïnen (eiwitten). U voelt zich fit en van een hongergevoel is absoluut geen sprake. Omdat u koolhydraten en vetten moet scheiden bij het eten, leert u een nieuwe manier van tafelen aan. Een manier, die u in staat stelt om op uw nieuwe gewicht te blijven. K-slim is dus geen tijdelijke manier, maar een nieuwe, verantwoorde manier van eten. Voldoende eten, geen hongergevoel, veel energie hebben, en ook nog eens snel kilo’s kwijtraken ... het lijkt een sprookje, maar dankzij K slim wordt dat werkelijkheid.


Met de Bio-kuur 5 tot 10 kilo afvallen in slechts 21 dagen. Het is mogelijk!

Met K-slim bent u ook in staat om flink wat kilo’s af te vallen op een 100% gezonde manier. Het is bekend dat overgewicht slecht is voor het lichaam. Lekker eten doen we natuurlijk allemaal maar dat betekent niet dat dit ook altijd even gezond is. Veel producten zijn tegenwoordig bewerkt om langer houdbaar te blijven en lekkerder te smaken, hierdoor zit er nauwelijks nog voedingsvezel in het eten. Onze voeding mag dan veranderen maar het menselijk lichaam is nog altijd hetzelfde gebleven. Door het slechte eten wordt het lichaam opnieuw geprogrammeerd om zich aan te passen aan de leefsituatie. We gaan meer suiker eten en worden daar ook verslaafd aan.

De K-bio kuur herstelt de fouten in het lichaam

De K-bio kuur is een gezond samengesteld dieet (gebaseerd op ‘sportvasten’ van medisch bioloog dr. R. Verkaik) dat ervoor zorgt dat uw lichaam zich weer aanpast aan een stabiele situatie. Door de K-bio kuur gaat uw lichaam de suikerverbranding omzetten in vetverbranding. Niet alleen is dit erg gezond, u valt er ook nog van af! Door het dieet neemt uw suikerverslaving af en zult u na de kuur geen last hebben van het zogeheten jojo-effect, zoals u ziet bij een crashdieet. Het is dan ook zeker geschikt voor sporters die hun prestaties willen verbeteren!

Waarom zou ik de K-bio kuur bestellen?

De K-bio kuur zorgt er niet alleen voor dat u snel en gezond afvalt maar u krijgt er ook nieuwe energie van. Dit is belangrijk voor het behalen van uw streefgewicht of het komen tot betere prestaties als sporter. Om af te vallen of om te verbeteren moet u doorzetten, een goed moreel is hierbij noodzakelijk. Dat is precies wat de K-bio kuur voor u kan doen! Na 21 dagen zult u versteld staan van het gewicht dat u bereikt heeft en de energie die u voelt.

Wat moet ik doen na het afvallen?

Als u tevreden bent over uw gewicht dan hoeft u niets meer te doen. Uw eetpatroon is door de K-bio kuur aangepast waardoor u op hetzelfde gewicht blijft zitten bij het aanhouden van uw gezonde eetpatroon. Mocht u toch nog meer af willen vallen dan raden wij u aan om gebruik te maken van K-slim. Heeft u nog vragen of wilt u liever afvallen onder persoonlijke begeleiding, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.


K-bio kuur


21 Dagen afvallen, zonder shakes met normaal puur eten.

Val gemiddeld 4/8 kilo af.

Inclusief voedingsschema, vitamines en visolie capsules. Met gratis bidon!

Prijs: 165,00 euro.

Aanbieding! K-bio-kuur samen met een hypnosesessie:  €250,-!!

f.stempher@charoela.nl of  m.stempher@charoela.nl

Wacht niet langer! Verbeter je sportprestaties! Bereik nog sneller je ideale gewicht!

Goed voor je lichaam, maar ook je geest!


K-Slim

K-slim

K-Slim kuur : 1 pot is genoeg voor de 4 dagen kuur.

Smaken: Aardbei - Vanille -Chocolade - Kokos - Banaan.

Prijs: 36,00 euro per pot.

Aanbieding! K-Slim kuur (4 dagen) samen met een hypnosesessie:  €125,-!!

f.stempher@charoela.nl