COVID 19 MAATREGELEN

Psychologenpraktijk "Charoëla"

Geluk moet je soms een handje helpen....

Graag vraag ik jullie aandacht voor onze maatregelen ivm Covid 19

* Natuurlijk hanteren we de gebruikelijke afspraken: 1,5 m afstand, handen wassen en het desinfecteren van de ruimte na ieder bezoek.

* Vanzelfsprekend geldt dat iedereen die ziek of verkouden is (of gezinsleden heeft met klachten) afzegt, ookal is er sprake van een negatieve Covid- test!

-> Wanneer wij namelijk verkouden of ziek worden moeten we toch óók een aantal dagen dicht om de uitkomsten van een Covid-test af te wachten.
-> Er worden vanzelfsprekend geen kosten in rekening gebracht bij een (te) late afzegging!

* Wij hebben helaas geen wachtkamer beschikbaar vanwege Covid-19 en vragen u daarom tot begintijd van de afspraak in de auto te willen wachten.

* Ook willen we vragen om tijdens de behandeling van uw kind ook in uw auto te willen wachten (of boodschappen of wandeling te gaan doen) en bijzonderheden via app of mail te willen melden.

* We willen jullie vragen om alleen bij hoge nood het toilet op de praktijk te gebruiken.

* Wanneer het weer (en onze gezondheid) het toelaat zullen we met kinderen, jongeren en volwassenen zoveel mogelijk de buitenlucht opzoeken (om al wandelend te kunnen praten).

* We proberen oplossingen te zoeken in online- en telefonische afspraken, maar ook in het uit elkaar trekken van de afspraken in de agenda's. Dit om nog meer 'luchtingsmogelijkheden' te hebben (naast de open ramen) en minder loopverkeer/ contactrisico's in de ruimten en voor de ingang.

We vinden dit alles natuurlijk ook vervelend en ongemakkelijk, maar hopen op deze manier zoveel mogelijk de behandelingen voort te kunnen zetten op een wat aangepaste manier.

Samen gaat dit ons zeker lukken!


Namens het hele team van Psychologenpraktijk Charoëla,

hartelijke groet,
Fanny Stempher

LET OP!! BELEID IVM CORONA!!!