COVID 19 MAATREGELEN

AANGESCHERPT IVM LOCK DOWN TOT (IN IEDER GEVAL) 9 maart 2021!

Psychologenpraktijk "Charoëla"

Geluk moet je soms een handje helpen....

LET OP! AANGESCHERPT BELEID IVM LOCK-DOWN T/M 23 APRIL 2021!

Graag vraag ik jullie aandacht voor deze update i.v.m. Covid 19 en de totale lock-down tot 23 APRIL 2021!

We begrijpen dat het nieuws over de totale lock-down voor veel onrust, geregel en onduidelijkheden heeft gezorgd! Ook wij zullen opnieuw aanpassingen moeten doen in ons beleid en de afspraken die we met jullie kunnen maken.

We proberen oplossingen te zoeken in online- en telefonische afspraken, maar ook in het uit elkaar trekken van de afspraken in de agenda's. Dit om nog meer 'luchtingsmogelijkheden' te hebben (naast de open ramen) en minder loopverkeer/ contactrisico's in de ruimten en voor de ingang. Natuurlijk is niemand meer of minder belangrijk, maar soms zullen we een risico-inschatting en keuzes moeten maken in de planning. Ik hoop en vertrouw hierbij op ieders begrip!

* Mocht een situatie toch aandacht nodig hebben, dan vertrouw ik erop dat jullie bij mij aan de bel trekken of in geval van een crisissituatie bij de dienstdoend huisarts aankloppen!

* Wij hebben helaas geen wachtkamer beschikbaar vanwege Covid-19 en vragen u daarom tot begintijd van de afspraak in de auto te willen wachten.

* Ook willen we vragen om tijdens de behandeling van uw kind ook in uw auto te willen wachten (of boodschappen of wandeling te gaan doen) en bijzonderheden via app of mail te willen melden.

* We willen iedereen vanaf 13 jaar vragen om bij betreden van (en lopen in) de praktijk een mondkapje te willen dragen. Tijdens het gesprek kan het mondkapje dan weer af. Vanzelfsprekend bewaren we wel minimaal 1,5m afstand!

* We willen jullie vragen om alleen bij hoge nood het toilet op de praktijk te gebruiken.

* Wanneer het weer (en onze gezondheid) het toelaat zullen we met kinderen, jongeren en volwassenen zoveel mogelijk de buitenlucht opzoeken (om al wandelend te kunnen praten).

* Vanzelfsprekend geldt dat iedereen die ziek of verkouden is (of gezinsleden heeft met klachten) afzegt, ookal is er sprake van een negatieve Covid- test!

-> Wanneer wij namelijk verkouden of ziek worden moeten we toch óók een aantal dagen dicht om de uitkomsten van een Covid-test af te wachten.

-> Er worden vanzelfsprekend geen kosten in rekening gebracht bij een (te) late afzegging!

We vinden dit alles natuurlijk ook erg vervelend en ongemakkelijk, maar hopen op deze manier zoveel mogelijk de behandelingen voort te kunnen zetten op een wat aangepaste manier.

Samen gaat dit ons zeker lukken!


Namens het hele team van Psychologenpraktijk Charoëla,

hartelijke groet,
Fanny Stempher

LET OP!! BELEID IVM CORONA!!!