COVID 19 MAATREGELEN

Psychologenpraktijk "Charoëla"

Geluk moet je soms een handje helpen....

LET OP!! BELEID IVM CORONA!!!

In de afgelopen maanden werd nog vooral behandeld op afstand. Nog steeds kunnen we natuurlijk whatsappen, mailen of bellen, wanneer iemand daar voorkeur voor heeft of niet naar de praktijk kan/wil komen (bijv. vanwege eigen kwetsbaarheid of niet in orde zijn). Ook hebben wij de ruimtes aangepast om de1,5m te kunnen waarborgen en contactverkeer te beperken. We hebben 2 looproutes naar de beide kantoorruimtes. We hebben op de praktijk plexiglasschermen en desinfectiegel klaar staan. We willen aan iedereen vragen om voor het naar binnen gaan de handen te desinfecteren met de gel op de tafel voor de deur. Je hebt genoeg aan 1/2 x indrukken. Na iedere afspraak dragen wij zorg voor het ontsmetten van de schermen, tafels, armleuningen en deurkrukken. We willen jullie ook vragen om ons toilet zo min mogelijk te gebruiken, maar ook het toilet maken we vanzelfsprekend schoon na ieder gebruik. Er zullen overal instructies hangen zodat we elkaar helpen herinneren.

Voorlopig hebben we helaas geen ruimte voor ouders om binnen te wachten en staat ook de koffie voor wachtende ouders niet klaar. We gaan ervan uit dat we dit ongemak weer ruimschoots goed kunnen maken in de nabije toekomst!

Aan ouders willen we dringend vragen om hun kind op de afgesproken tijden te brengen en weer op te halen, maar zelf niet mee naar binnen te komen (behalve wanneer anders afgesproken natuurlijk!) en in de behandeltijd zelf een rondje te gaan wandelen, boodschappen te doen of in de auto te wachten. Informatie over hoe het thuis gaat of vanuit de therapie kunnen we via de mail of Whatsapp met elkaar kortsluiten.

Er kunnen maximaal 2 personen tegelijk op gesprek komen.

ReAttach wordt ondanks de nabijheid en het handcontact -met extra desinfectant aan tafel vóór en ná de behandeling, vanachter het scherm en met de tafel ertussen-, wel weer uitgevoerd.

Meest belangrijk blijft dat jullie de afspraak verzetten wanneer er iemand binnen jullie gezin ziek of verkouden is! We zullen dit ook voor aanvang van de afspraak nogmaals checken. Mochten wijzelf onverhoopt ziek worden dan zullen we jullie daar direct van op de hoogte stellen en moeten we afspraken op de praktijk helaas afzeggen. Vooralsnog gaan we er natuurlijk vanuit dat we deze maatregel niet hoeven te gaan treffen.

Natuurlijk hebben we ook jullie discipline nodig om het allemaal op een verantwoorde manier te kunnen laten verlopen en goed voor elkaars gezondheid te blijven zorgen.

Daar rekenen we ook op! Samen gaat dit zeker lukken! Tot gauw en blijf gezond!

Hartelijke groet (namens het hele team van Psychologenpraktijk Charoëla),

Fanny Stempher.