COVID 19 MAATREGELEN

Psychologenpraktijk "Charoëla"

Geluk moet je soms een handje helpen....

Graag vraag ik jullie aandacht voor onze maatregelen ivm Covid 19:

Rijksoverheid:

"Er geldt nog een aantal coronamaatregelen en -adviezen. De vaccinaties werken bij veel mensen goed en een grote groep mensen heeft weerstand opgebouwd doordat ze besmet zijn geweest met corona. Maar het coronavirus is niet weg. Er zullen nog steeds mensen ziek van worden.

Met onderstaande adviezen kunt u besmetting voor uzelf en anderen zo veel mogelijk voorkomen. En kunt u rekening houden met mensen die zich nog zorgen maken om hun gezondheid.

Basisadviezen tegen corona: handen wassen, hoest en nies in je elleboog, blijf thuis bij klachten en doe een test, zorg voor voldoende frisse lucht en haal een vaccin, booster- of herhaalprik. Als je samenwoont met iemand die corona heeft, heb je een verhoogde kans om besmet te raken. Op dit moment is er geen quarantaine advies, maar wel het advies om contact met ouderen en mensen met een kwetsbare gezondheid te vermijden tot 10 dagen na het laatste nauwe contact met iemand met corona. Het is verstandig om je gezondheid goed in de gaten te houden."

Praktijk Charoëla:

We hanteren binnen de praktijk nog altijd de gebruikelijke afspraken: 1,5 m afstand, handen wassen en het luchten/ desinfecteren van de ruimte na ieder bezoek. Ook hebben we een goed werkend luchtfiltersysteem. Wij schudden nog geen handen (nog steeds ook geldend advies van de rijksoverheid), maar hopen dat dit het gevoel van 'welkom zijn' niet minder maakt!

Aangezien bij ons veel mensen met een kwetsbare gezondheid aanwezig zijn (inclusief ikzelf) is dat de reden voor ons om te kiezen voor het beleid om afspraken niet door te laten gaan wanneer een gezinslid en/of huisgenoot corona heeft. Er geldt bij ons dus nog steeds dat iedereen die klachten heeft (of gezinsleden heeft met Corona) afzegt, ookal is er sprake van een negatieve zelftest!

-> Er worden vanzelfsprekend geen kosten in rekening gebracht bij een (te) late afzegging!

Wij hebben helaas geen wachtkamer beschikbaar en vragen u daarom tot begintijd van de afspraak in de auto te willen wachten.


Bedankt voor ieders begrip en medewerking!

Samen gaat dit ons zeker lukken!


Namens het hele team van Psychologenpraktijk Charoëla,

hartelijke groet,
Fanny Stempher