Psychologen en Coachingspraktijk "Charoƫla"

'Charoëla' betekent 'geluk of vreugde'...
iets om te koesteren of om terug te vinden!

Psychologenpraktijk Charoëla

Mocht u hierbij meer op geestelijk of psychologisch vlak hulp nodig hebben dan kunt u voor gespecialiseerde zorg terecht bij Psychologenpraktijk Charoëla, waar meestal sprake is van vergoeding vanuit de basiszorgverzekering (18 jaar en ouder) of vanuit de gemeente (jonger dan 18 jaar).


LET OP!! De wachttijd voor de Psychologenpraktijk is momenteel helaas meer dan 20 weken en heeft daarom een clientenstop. Mails zullen wel verwerkt worden, maar de inhoudelijke beantwoording kan soms even op zich laten wachten.

Voor spoedeisende situaties wordt u verwezen naar uw huisarts.  
Excuus voor dit ongemak!

Ook wanneer uw kind vastloopt in zijn of haar ontwikkeling (thuis en/of op school) kan het nodig zijn, dat het hierbij hulp krijgt van een professional (GZ-psycholoog). Een psycholoog die zowel voor het kind/jongere als de opvoeder(s) een luisterend oor kan bieden en kan meedenken en helpen in het vinden van oplossingen. Soms is hiervoor een onderzoek door de psycholoog nodig, soms kan een individuele of groepstherapie helpend zijn onder leiding van de psycholoog, maar ook coaching van de opvoeder(s) kan hierbij belangrijk zijn. Als ervaren GZ-psycholoog en Registerpsycholoog NIP, maar ook hypnotherapeut, Cogmedcoach, EMDR-therapeut, en Reattachmenttherapeut gespecialiseerd in adoptie, ontwikkelingsstoornissen, hechtingsproblemen, hoogbegaafdheid, angsten, trauma en depressie, hoop ik hierin ook bij u en/of uw kind een positieve bijdrage te kunnen leveren.

Coachingspraktijk Charoëla

Wanneer u vastloopt in uw dagelijks functioneren, in uw werk meer wilt presteren, met sporten meer wilt pieken of in uw persoonlijk welbevinden wilt groeien, dan kunnen coachingsgesprekken (al dan niet met specifieke trainingen of hypnotherapie) u weer de goede richting op helpen. Hiervoor kunt u terecht bij Coachingspraktijk Charoëla, waar u met behulp van coaching, NLP, Cogmed, Biofeedback, K-biokuur/slim en (sport)hypnose/ hypnotherapie binnen mum van tijd weer stevig in uw schoenen staat, lekker in uw vel en/of van uw klachten en problemen af bent. Er is binnen de coachingspraktijk jarenlange ervaring met management, onderwijs en beleid.
(Er is momenteel geen wachttijd voor de coachingspraktijk.)

Praktijk Charoëla wil u een prettig, vertrouwd gevoel geven en tegelijkertijd deskundig en professioneel zijn:


"Geluk moet je soms een handje helpen"