'Charoëla' betekent 'geluk of vreugde'..iets om te koesteren of om terug te vinden!   

Psychologenpraktijk Charoëla

Mocht u hierbij meer op geestelijk of psychologisch vlak hulp nodig hebben dan kunt u voor gespecialiseerde zorg terecht bij Psychologenpraktijk Charoëla, waar meestal sprake is van vergoeding vanuit de basiszorgverzekering (18 jaar en ouder) of vanuit de gemeente (jonger dan 18 jaar).

LET OP!! De wachttijd voor de Psychologenpraktijk is momenteel circa 20 weken (dd 18-2-2024). Mails worden wel verwerkt, maar de inhoudelijke beantwoording kan door drukte soms even op zich laten wachten. Excuus voor dit ongemak!

Er is voor volwassenen (18+) via uw zorgverzekeraar zorgbemiddeling mogelijk. Dit kan er voor zorgen dat u beduidend minder lang hoeft te wachten op een behandeling (omdat er elders eerder plek is).

Voor spoedeisende situaties wordt u verwezen naar uw huisarts.  

Ook wanneer uw kind vastloopt in zijn of haar ontwikkeling (thuis en/of op school) kan het nodig zijn, dat het hierbij hulp krijgt van een professional (GZ-psycholoog). Een psycholoog die zowel voor het kind/jongere als de opvoeder(s) een luisterend oor kan bieden en kan meedenken en helpen in het vinden van oplossingen. Soms is hiervoor een onderzoek door de psycholoog nodig, soms kan een individuele of groepstherapie helpend zijn onder leiding van de psycholoog, maar ook coaching van de opvoeder(s) kan hierbij belangrijk zijn. Als ervaren GZ-psycholoog en Registerpsycholoog NIP, maar ook hypnotherapeut, Cogmedcoach, EMDR-therapeut, en Reattachmenttherapeut gespecialiseerd in adoptie, ontwikkelingsstoornissen, hechtingsproblemen, hoogbegaafdheid, angsten, trauma en depressie, hoop ik hierin ook bij u en/of uw kind een positieve bijdrage te kunnen leveren.

 

Coachingspraktijk Charoëla heet nu Marts Coaching: www.martscoaching.nl (niet vergoede zorg)  

logo marts

Om een zichtbaarder onderscheid te kunnen maken heeft de coachingspraktijk een eigen website en nieuwe meer passende naam gekregen! Er is vanzelfsprekend nog steeds een nauwe samenwerking tussen de coachingspraktijk en psychologenpraktijk! Wanneer u vastloopt in uw dagelijks functioneren, in uw werk meer wilt presteren, met sporten meer wilt pieken of in uw persoonlijk welbevinden wilt groeien, dan kunnen coachingsgesprekken (al dan niet met specifieke trainingen of hypnotherapie) u weer de goede richting op helpen. Hiervoor kunt u terecht bij Marts Coaching, waar u met behulp van coaching, NLP, Cogmed, Reattach, Biofeedback, K-biokuur/slim en (sport)hypnose/ hypnotherapie binnen mum van tijd weer stevig in uw schoenen staat, lekker in uw vel en/of van uw klachten en problemen af bent. Er is binnen de coachingspraktijk jarenlange ervaring met management, onderwijs en beleid.
(Er is momenteel geen wachttijd voor de coachingspraktijk.)

Psychologenpraktijk Charoëla en Marts Coaching willen u een prettig, vertrouwd gevoel geven en tegelijkertijd deskundig en professioneel zijn:


"Geluk moet je soms een handje helpen"